Loading...
HENRIËTTA 2021-10-08T07:18:29+01:00
KOOP DE BOEKEN

LEZERSREACTIES

Johanna, deel 2 is machtig mooi! Hij leest zo mooi weg en het verhaal slorpt je echt op.
Het verhaal doet mij denken aan een kruising van ‘the Neverending story’ en een vleugje Harry Potter. Toevallig 2 van mijn favorieten.
Hou ons niet te lang in ongeduld op het vervolg!
Penelope

Beste Johanna,
Je hebt alweer een prachtboek geschreven !
Me weer meegesleept in een verhaal met almaar meer dimensies, eentje om je gedachten bij te houden :-).
Het is boeiend, vernieuwend en verrijkend.
Ik ervaar aan de ene kant een ontspannen lezen, maar aan de andere kant een getriggerd reflecteren op wat in het boek staat en hoe onze samenleving is en kan zijn.

Net zoals de vorige keer, had ik maar over 1 ding spijt : dat ik meteen beginnen lezen was.
Mocht ik genoeg geduld hebben, dan wachtte ik tot jouw 9 delen uitkwamen om ze één na één te lezen.
Maar de nieuwsgierigheid is groot, dus ik lees van zodra jij het uitbrengt en krijg op die manier een honger waar ik wat geduld moet mee hebben tot jouw volgende deel uitkomt.

Dank je wel voor de mooie uren lees- en reflectieplezier. xxx

Annick
Lieve Johanna, jouw tweede boek zit opnieuw vol met leuke verrassende fantasierijke elementen….ik wil dit alvast niet verklappen voor de nieuwsgierige lezers. Qua inhoud zet het aan tot heel wat reflectie….goed gedaan ! Ik wacht vol ongeduld op het volgende boek! Dikke kus, Nancy
Nancy G

Hi Johanna,

Van harte gefeliciteerd met je debuutroman….wat een fantasierijk sprookjesverhaal, toegankelijk voor gelijk welke leeftijd, cultuur,… een boek met heel veel waarden zo goed omschreven dat men alles kan voorstellen met beelden…..een idee om dit verhaal te verfilmen ? Laat maar weten wanneer het 2de boek af is? Veel succes met je schrijverstalent! Dikke kus, Nancy

Nancy G.

Met dit schrijfdebuut heb je me echt bijzonder aangenaam verrast, Johanna !
Van zodra ik het boek begon te lezen werd ik middenin het verhaal gedropt. Je schrijfstijl is luchtig en boeiend.
Je taal- en woordgebruik, alsook je zinsbouw, brengen het verhaal heel aanschouwelijk zodat ik meteen ook onbewust het voor me zag afspelen.
Je kan uitzonderlijk goed situaties en personen beschrijven zodat de lezer zich meteen een beeld kan vormen van het verhaal.
Deze eersteling verhoopt alvast het beste voor de toekomst.
Jou wacht nu de niet te onderschatten taak om een vervolg te breien aan dit Henrietta-avontuur, maar ik vermoed dat je daar al intens mee bezig bent…
Veel succes !

Ruben DR

Dag Johanna,

Met grote nieuwsgierigheid begon ik ‘Henriëtta’ te lezen. Reeds vanaf het eerste hoofdstuk kon je roman mij boeien. Je stijl is klaar en direct, je woordenschat gevarieerd. De dialogen lezen vlot en klinken natuurlijk.Inhoudelijk weet je de spanning op te bouwen en wellicht door de keuze voor korte hoofdstukken te behouden.
De intrige zit vol verrassende wendingen, ze is nooit voorspelbaar. Steeds opnieuw duiken nieuwe situaties op. Het dooreenmengen van verleden, heden en toekomst gebeurt op een natuurlijke wijze. De lezer voelt zich onmiddellijk thuis in die nieuwe tijdsdimensie.
Tijdens het lezen had ik een paar keer de (verkeerde?) indruk dat Henriëtta ook een beetje Johanna was…
Proficiat met je eerste roman, we wachten op de volgende!

Frans VH

De schrijfstijl van Johanna Dursin is heel aantrekkelijk. Situaties worden perfect omschreven en gedachten krijgen de ruimte. Er is één probleem met dit boek… je begint het verhaal te lezen, maar je kunt niet meer stoppen met lezen!!! Hopelijk kan ik vlug het vervolg van Henriëtta lezen………

Pierre

Het jaar 2542!

We ontmoeten Henriëtta op een plaats waar het heden, verleden en de toekomst samenkomen in een onvergetelijk epos over armoede en rijkdom, hoop en wanhoop, liefde en haat.

Waar fictie en werkelijkheid hand in hand door de straten van Beacondale wandelen.

Vergezel haar mee op deze reis, deze zoektocht naar een mogelijke toekomst!

LEES DELEN VAN HET BOEK MET DE BIJHORENDE MUZIEK

HOOFDSTUK 1
ZENITH
AMANDA LAAT ME HET UNIVERSUM ZIEN
Spread the message